Hej där!


Mina vänner beskriver mig troligen som kreativ, tävlingsinriktad och ett med ett öga för färg och form. Genom min fotografering får jag utlopp för min kreativitet kring just färg och form. Tävlingsinstinkten tillför att jag är noggrann med vad jag gör och ställer höga krav på mig själv, ibland kanske alltför höga, och avslutar aldrig ett projekt utan att vara 100% tillfreds med mitt arbete.


Jag driver sedan 2008 egen verksamhet som fotograf med uppdrag inom bröllop-, barn- , familjefotografering, men även uppdrag med modefotograferingar, företagsevent och olika evenemang. Jag tar uppdrag över hela Sverige, även utomlands. Jag utgår från Varberg på västkusten, men även från Marbella på spanska solkusten där jag tillbringar en del tid.


Mina fotouppdrag kring bröllop är i Lifestylestil, att dokumentera och föreviga en av de största och lyckligaste dagarna i livet. Mina bilder ska beröra och skapa en känsla av den stora dagen.


Nu när vi skriver år 2023 är jag inne på mitt femtonde år som fotograf. Sommarhalvåret är fullt med härliga brudpar från Skåne i söder till Stockholm i norr. År 2022 var näst intill fullbokat med bröllop under sommarhalvåret, och bokningar börjar trilla in för 2023 & 2024.


Välkomna att kontakta mig, jag skulle älska att få ert förtroende!


Kram Josefine