Bröllopsfotografering

En del av er stora dag


Mitt första uppdrag som bröllopsfotograf var 2009 och har sedan dessa förevigat närmare hundra fantastiska bröllop från Skåne i söder till Stockholm i norr, men även uppdrag utomlands.


Som bröllopsfotograf är jag en del av planeringen av Er stora dag. Jag erbjuder ett personligt möte och provfotografering i god tid innan bröllopsdagen och innan ni bestämmer för att boka mig som Er fotograf. Vi har då möjlighet att lära känna varandra och vi kan redan då komma överens om vilket upplägg som passar Er bäst och vad som ska ingå i mitt uppdrag.


Ofta följer jag brudparet under delar eller hela dagen. Jag är en del av bröllopsplaneringen då min erfarenhet av alla bröllop jag genom åren har gett många konkreta tips till mina brudpar i deras förberedelser.


De små detaljerna


Jag fotograferar i Lifestyle stil med personliga och stilrena bilder som förevigar Er stora dag. Mitt mål är att även föreviga alla små detaljer under dagen – kläderna, skorna, smyckena, tärnor, familjen, tårarna… Om det finns möjlighet är jag gärna med och bevakar hela dagen, från frisören på morgonen, vigselakt, mingel med släkt och vänner till första skålen på bröllopsfesten.


En stor del av uppdraget är leveransen av bilderna. Ett par dagar efter ert bröllop får ni ett urval av bilderna digitalt via ett galleri på webben och i er mobil. INom ett par veckor har vi sedan ett hundratal ytterligare redigerade bilder som tillsammans skapar ett minne av er stora dag. Möjlighet finns sedan att föreviga dessa i fotoalbum, prints eller tavlor.

01 / 25

Bröllopsfotografering

fr 16.000kr

Bröllopspaketet i grunden innehåller alltid

♡ Personligt möte och planering
♡ Fotografering under bröllopsdagen 3-4h
♡ Leverans redigerade bilder digitalt i ett galleri

Tillval till ovan grundpaket

♡ Ytterligare tid för fotografering/heldag.
♡ Exklusiva fotoalbum
♡ Föräldraralbum
♡ Professionella förstoringar, tavlor eller canvas

Boka eller skicka en förfrågan

Några av mina bröllopsfotograferingar senaste året